torsdag 7 april 2016

Berättande Text


Det är en solig dag i Boden, där den årliga F.U.L.I.G.S.A.K tävlingen hålls. Nästan alla av Bodens invånare är där, både stora och små. En man med kavaj och en överdrivet stor mustasch går upp på den stora scenen som några snickare byggt ihop till den här speciella dagen. Mannen ställer sig vid mikrofonen och uttalar sig. ”Hej allihopa och välkommen till den årliga tävlingen i F.U.L.I.G.S.A.K, som betyder Femkamp Under Löv I Grenar Som Alla Klarar." "Det är en vacker dag nu i Juli och det är perfekt för dagens tävling." "Nu presenterar vi stolt dagens tävlande." "Först ut har vi mannen, legenden, mästaren…xX_OMG_Itz_MC_SWAG_GurraGamingProPvPHD_Xx!” GurraGaming är en tolvåring som DDOSar andra ungar som retar honom. (DDOSar är när man stänger av någons internet) Egentligen är GurraGaming en bäver men det vet bara en uteliggare om. GurraGaming har bara märkeskläder och stora framtänder. Publiken jublar och kastar sina plånböcker på GurraGaming. Han ställer sig vi mikrofonen och säger ”Idag kommer vi alla att njuta av min seger." "När jag vinner kommer en inbjudan till en fest skickas till alla i Boden.” Publiken jublar men tystnar när mannen med den stora mustaschen börjar tala igen. ”Och sedan har vi den ständiga tvåan, Obraham Nördiin!” Obraham är en fyrtio år gammal man som aldrig gick på dagis eller gymnasium. Han har en stor ölmage är beredd att göra vad som helst för att få pengar som han kan spela bort. Det finns många som inte gillar Obraham Nördiin pågrund av hans totalt katastrofala efterfest den gången då GurraGaming var sjuk och Obraham vann. Publiken börjar bua men tystnar när mannen åter igen börjar tala. ”Idag har vi en ny tävlade att presentera, han heter Klas och har bara 7 fingrar.” Klas kommer upp på scenen och står där ett tag. Klas är en mörkhyad pojke som har hängselbyxor och Foppatofflor. Han har en ögonlapp för det vänstra ögat. Plötsligt börjar han att peta sig i näsan. Publiken blir hejvild och vill donera allt dem äger till Klas. 

Mannen med mustaschen ber alla att tävlade att gå till startpositionerna. Han står nu där med sin megafon som han snabbt köpte från eBay® ”Den första grenen är boomerangkastning, den som kastar längst vinner!" "Klara, färdiga GÅ!” Obraham åt upp sin boomerang och blev därför diskad. Klas kastade väldigt lång men den kom tillbaka igen så han fick inga poäng. GurraGaming har väldigt mycket trickshot erfarenhet och kastar sin boomerang på en fågel. ”Den första grenen går till GurraGaming och nu går vi till den andra grenen som är fönster förstöring!” "Reglerna är simpla, förstör så alla fönster under kortast tid." ”Klara, färdiga GÅ!" Obraham åt upp alla fönster och rapade högt. Gurragaming tog fram sina stenar som han gillar att tugga på. Han kastar dem på glasfönstren med det blir inte ens en repa. Klas står bara där och petar i sin näsa. ”Den andra grenen går till Obraham!” ”Nu blir det svårare, nästa gren är baklängespilkastning på kor!” "Man ska alltså kasta pilar på kor baklänges." "Klara, färdiga GÅ!” Klas slår kon med en av sina Foppatofflor men kon bryr sig inte. GurraGaming kastar sina pilar på flaskor med Mountain Dew® för att visa att han är cool. Tyvärr blev han diskad för det. Obraham äter upp pilarna och korna. ”Obraham är vinnare av den tredje grenen!” ”Nu kommer en gren som ingen hittills har slagit GurraGaming i.” ”Det är att DDOSa så många ungar som möjligt” ”Klara, färdiga GÅ!”  GurraGaming DDOSar i hyperfart och är redan uppe i 1337 miljoner DDOSningar. Obraham kollar på sin dator ett tag och äter sedan upp den. Klas står bara där och petar sig i näsan. ”Och vinnare av den fjärde grenen är GurraGaming!” 

”Nu, en ny gren som smarta domare har hittat på, näspetarmaraton!” ”Klara, färdiga GÅ!” Obraham vet inte var hans näsa är och börjar gråta. GurraGaming har inget snor för att äter så mycket Doritos®. Klas petar snabbare och snabbare men tvingas att avluta när han spränger ljudvallen. ”Sista grenen går till Klas men det betyder att det står 2 lika till Obraham och GurraGaming.” ”Därför kommer nu en specialgren, 1v1 i Minecraft!” ”Klara, färdiga GÅ!” Obraham äter upp datorn och råkar då av misstag aktivera ett superhack. GurraGaming förlorar stort och börjar då att gråta. Obraham känner sig dålig och säger - Hörru Gurra. - Vad är det? svarar han. - Jag tänkte lite och jag vill nog ge vinsten till dig, så du kan ha den där festen. - Tack Obra, jag ska komma ihåg det här, du kan få komma till min efterfest om du vill. Gurra kramar Obraham och går sedan upp på scenen för att fira hans seger.


                                                                 Slut


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar